Metaforen in organisaties

 Bij persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en organisatieontwikkeling spelen verhalen veelal een doorslaggevende rol. Via boeken en verhalen kan bijvoorbeeld de noodzaak voor een organisatieverandering of een visie over de toekomst worden overgebracht: niet via saaie rapporten of een nietszeggende memo, maar door bijvoorbeeld een passende parabel te introduceren, waarin de kernpunten van het management of de onderstroom die bij de medewerkers leeft, zichtbaar en bespreekbaar te maken. Organisatiebreed.

 

Wheel Productions helpt in een werkprogramma om de juiste metaforen te vinden voor jullie organisatievraagstuk. Vanuit de meest passende metaforen zetten wij – tezamen met de deelnemers – een levendig parabel op papier. De parabel zal in de organisatie als een lopend vuurtje rondgaan. Deze werkmethode biedt de kans om de issues waar het jullie om gaat op een beeldende manier bespreekbaar te maken in uw organisatie.

Het werkprogramma ´Metaforen in organisaties´ biedt een aansprekend alternatief op het zoveelste duimdikke rapport dat in een bureaula ligt te verstoffen.

H

drs Guido J.L. van de Wiel

+31 6 (0) 17 900 328

info@wheelproductions.nl

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek