Nieuws

Een boek (laten) schrijven?

Het boek Anders vasthouden van Wouter Hart heeft inmiddels de nummer 1-positie bij managementboek.nl bereikt! Ook zijn in een twee maanden tijd bijna 10.000 exemplaren verkocht! (betrokkenheid Wheel Productions bij deze titel: redactie en inhoudelijke sparring)

Juni 2018 
Verwachte verschijningsdatum van een boek over Agogisch werk (Noordhoff) waarvoor ik het hoofdstuk over nieuw organiseren schreef.

April 2018 
Verwachte verschijningsdatum van het boek ‘Wachtwoord: mens. Veranderen zonder blauwdruk’ dat ik schreef i.s.m. Merlijn Ballieux en de Veranderbrigade. 

 

Maart 2018 Verwachte verschijningsdatum van een boek vanuit de Community of Practice Nieuw Organiseren. I.s.m. Broosz.

 

Februari 2018 
Verdere publicatie van de reeks aan Pioniersportretten waar ik namens Kern Konsult aan werk.

 

Januari 2018
Werkbezoek aan Zuid-Afrika met de Veranderbrigade. 

December 2017
Verschijning van het boek ‘Van kennis hebben naar kennis maken – Naar een toekomstgerichte onderwijsorganisatie’ (medeauteur) dat ik schreef met Joris Hermans en Eric Versluijs. Met een voorwoord van Wouter Hart. 

Verschijning van het boek ‘Van controle naar dialoog. Pionieren voor nieuw toezicht in zorg en welzijn’ (samenstelling en redactie). I.s.m. NVTZ, Broosz en de Community of Practice Nieuw Toezicht.

November 2017
Interview met Maarten Schurink: ‘Buikpijn voorkomen bij medewerkers is ook een kpi waar je op kunt sturen.’ 

Oktober 2017 
Verschijning van het boek Het geluksgevoel (Eric Mijnster) – auteursbegeleiding en redactie.

Pioniersportret van neuroloog Bart Post voor Kern Konsult: ‘Laten we de menselijke maat van het dokter zijn niet uit het oog verliezen.’

September 2017
Verschijning van het boek Anders vasthouden (Wouter Hart) – redactie en inhoudelijke sparring. Inmiddels #1-positie bereikt op managementboek.nl en tweede druk.

Kick-off van de boekbegeleiding voor de Community of Practice Nieuw Organiseren (i.s.m. Georgette Kempink en Jan Smit van Broosz).

H

drs Guido J.L. van de Wiel

+31 6 (0) 17 900 328

info@wheelproductions.nl

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek