Ghostwriter

Joie de livre

Veel opdrachtgevers schakelen Wheel Productions in als ghostwriter voor hun managementboek, inhoudelijk artikel of vakpublicatie. Met zijn decennialange ervaring als trainer/ adviseur kan hij met de bestaande managementmodellen en theoretische kaders goed overweg. Het is zijn uitdaging en zijn passie om nieuwe inzichten op basis van jouw best practices om te smeden tot een nieuw managementconcept. Dit concept wordt in het geval van Managementboek op maat de kern van jouw vakinhoudelijke boek. 

Guido van de Wiel is organisatiepsycholoog én heeft jarenlange ervaring als freelance journalist. Recente opdrachtgevers voor schrijfwerkzaamheden zijn: het FD, de Volkskrant, het faculteitsblad van de Universiteit Utrecht, Second Sight, Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties, Tijdschrift voor Coaching, managementsite.nl en boommanagement.nl. 

Guido van de Wiel werkt als ghostwriter regelmatig samen met uitgevers zoals Boom (voorheen: Kluwer, Academic Service en Management Impact), S2 uitgevers, Van Duuren, Business Contact, Eburon, Koninklijke Van Gorcum, Haystack, Bohn Stafleu van Loghum, AnderZ, en AnkhHermes.

 

 

H

drs Guido J.L. van de Wiel

+31 6 (0) 17 900 328

info@wheelproductions.nl

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek